Speedminton®

Speedminton GmbH, je osnovan 2002 godine, doneo je svetu novi sport: Crossminton / Speed Badminton! Njegova jednostavna pravila čine sport atraktivnim za ozbiljne igrače a podjednako i za rekreativce – Za svakoga ko može da drži reket! Bez obzira da li je takmičenje ili je u pitanju slobodni stil: Crossminton / Spid Badminton je igra bez granica.

Speedminton proizvođači prave linije najkvalitetnije opreme za Crossminton / Spid Badminton I to od najboljih materijala: aluminijumske ili karbonske rekete, patentirane Speeder®, terene, itd- sve što je potrebno za igru na plaži, u parkovima ili na ulici. Mreža nije potrebna! Igraj bilo gde, bilo kada!


Kratak istorijski pregled


2001 u Berlinu oblast Kreuzberg, prvi igrači koji su se okupili bili su oduševljeni igrajući brži i na vetrar otporan badminton. Neki od njih osnovali su malu firmu, Speedminton GmbH, koja je uspela da prenese ideju za potpuno novi sport – Spid Badminton - i da razvije odgovarajuće proizvode za ovaj sport u roku od samo pet godina. Speedminton je prezentovao svoje prve setove za igru u 2005. Godinei I od tada kompanije počinje sa svojim rastom. На 01.01.2016 званични назив спорта је преименован у Цроссминтон.

Partnerstvom sa ICO i vrhunskim rangiranim sportistima, dalo je Crossminton / Speedmintonu priliku da poboljša kvalitet opreme . Sa tržišnim udelom od 80%, Speedminton je lider na svetskom tržištu za Spid Badminton opremu. U prilog razvoju ovog sporta, Crossminton / Speedminton donira raznim Spid Badminton organizacijama širom sveta. U 2011. prvi ISBO Speedminton Svetsko prvenstvo je održano u Berlinu.

Crossminton / Spid Badminton osvaja svet. Više od 2,5 miliona rekreativaca, od kojih je većina u Evropi. Ali I u Australiji, Mauricijusu i Brazila možete igrati Speedminton. U 2012 Speedminton Sportska Oprema.

Speedminton GmbH

Trachenbergring 85
12249 Berlin
Deutschland

Tel.: 0049 (30) 69 56 77 40
Fax: 0049 (30) 69 56 77 41
Email: info@speedminton.com