Speedminton® - Original

Speedminton® je svestan svoje odgovornosti, kao kompanija u našem društvu. Kao poslodavac i proizvođač uspostavili smo korektan odnos sa zaposlenima, kao i kvalitetnu a istovremeno ekološku proizvodnju. 
Visok kvalitet proizvoda Speedminton kao i proces proizvodnje REACH standar su potvrđeni od strane više nezavisnih instituta. 


Naš Centerpiece - Speeder® Proizvedeno u Nemačkoj:


Širom sveta patentirana Speedminton® loptica, zove se Speeder®. Speeder®su jedini Crossminton / Spid Badminton šatlovi koji nisu proizvedeni u Kini, ali 100 % proizvedeni u Sachsen / Nemačka gde je korišćena samo high end švajcarske sintetičke i druge sekundarne sirovine. Speeder® je jedina sertifikovana ICO loptica i isključivo se koristi na svim takmičenjima širom sveta ICO. Zbog svog talasastog oblika “haljinice”, Speeder® rotira dok se kreće kroz vazduh. 


Rezultat: Otporan na vetar i preciznost! Samo Speedminton Speeder® vam omogućava da igrate u mraku! Korišćenjem Speedlight i noćnog Speeder®, imate svetla u mraku zabave do 3 sata.

Per Hjalmarson: pobednik Svetskog i Evropskog prvenstva:
„Speedminton Speeder® je jedina dostupna takmičarska Spid badminton loptica koja izdržava moju servu od 250km /h!“

Rene Lewicki, ICO - predsednik:
„Speeder® iz Speedminton je jedina Spid badminton loptica proizvedena izvan Kine . Proizvodena u Evropi , ona mu daje jedinstven kvalitet i privlačnost prema njemu.“

Reketi

Zbog stalnog poboljšanja, dugogodišnjeg iskustva, sopstvenog procesa kontrole kvaliteta u proizvodnji i korišćenje odobrenih kvalitetnih materijala, omogućilo nam je da nudimo samo najbolje rekete za ovaj brz i uzbudljiv sport!
Čestim testiranjem naših proizvoda, zagarantovano je da se samo sertifikovani materijali u EU koriste u proizvodnji Speedminton opreme.

Nač sopstveni proces kontrole kvaliteta u Kini u proizvodnji obezbeđuje fer uslove rada i ekološku proizvodnju. 
Ovo su sve razlozi što je više od 90% svih međunarodnih profesionalaca imaju poverenje u Speedminton opremu.

Odaberite kvalitet kada je u pitanju sportska oprema i pridružite se 2,5 miliona korisnika širom sveta koji već koriste i i imaju poverenje u našu opremu kad je u pitanju igranje svetski najbrže i najzabavnije reket igre!